fbpx

Grafikai szolgáltatások

Lenyűgöző logó, arculati elemek

Hogyan jelenjen meg márkánk vizuálisan?

Az arculat kialakítása, egy megkerülhetetlen első lépés a sikeres márka bevezetéshez, hiszen később a folyamat során erre fog épülni a többi elem (például: Social fiókok, webdesign, különböző nyomdai anyagok). Minden megjelenés legyen az online, vagy offline egy lehetőség, hogy megragadjuk a vásárló figyelmét. Azonban a jó szöveg ma már kevés, érdemes vizuálisan is tökéletesíteni kommunikációnkat.

Amiben tudunk segíteni

Logó és arculat tervezés

Logó, színek, grafikai elemek, betűtípus, képi világ, arculati szabályok és sok más.

Grafikai kivitelezés:

Minden, ami nem arculat, de grafika: például a website design, a névjegyek, a hirdetések, és a social tartalmak.

Kezdjük az elején!

A brandépítés első mérföldköve a márkát megfelelően összefogó arculat. Ide tartozik: a logó, a színek, a grafikai elemek, a betűtípus, a képi világ, az arculati szabályok, és sok más, ami márkánként eltérő lehet.

Mindenkinek az a célja, hogy a saját brandjét könnyen felismerjék, ehhez azonban szükség van bizonyos szabályok betartására. Mi segítünk ezeknek a kialakításában, függetlenül attól, hogy még az elején tartasz, vagy ha úgy érezzük a jelenlegi koncepció nem elég hatékony céljaid eléréséhez. Minden esetben ragaszkodunk hozzá, hogy csatornánként egységesen ugyanazokkal az arculati elemekkel történjen a kommunikáció, legyen szó egy posztról, egy emailről, egy hirdetésről vagy esetleg egy nyomdai anyagról.

Hogy lesz egyedi arculatod?

Tartunk egy hosszabb megbeszélést, majd a végén összefoglaljuk, pontosítjuk jegyzetünket. Ezután megkapja a grafikusunk, és már készül is a logód első vázlata. Ha az első nem tökéletes, visszajelzésed alapján még egy körben küldünk vázlatokat. Ezekből már biztosan ki fogod tudni választani kedvenced. Végül ez lesz kidolgozva, és a megfelelő formátumokban fogod megkapni.

Grafikai kivitelezés

Minden, ami nem arculat, de grafika: például a website design, a névjegyek, a hirdetések, és a social tartalmak

Ma már egyre fontosabb a minőségi tartalom, ezért akár egy Insta posztnál is érdemes grafikus segítségét igénybe venni.

Ha már kész a logód, és a teljes arculatod, akkor ideje a többi elemre is, nagyobb hangsúlyt fektetned. Például a weboldal design, a névjegyek, a hirdetések, és a social tartalmak is passzoljanak az arculatodba, azaz egyezzenek a színek, betűtípusok szimbólumok a kommunikációd minden szintjén. 

 

Lépj arculatoddal a következő szintre

Megtudhatod egy konzultáció során, hogy a te márkádnak pontosan, milyen nélkülözhetetlen arculati elemekre van szüksége.

Ha elakadtál, vagy bármilyen kérdésed van, bátran lépj velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén.

 

Scroll to Top