Szolgáltatások

Kérdésed van a szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Nem vagy biztos benne melyiket válaszd? Vedd fel velünk a kapcsolatot, segítünk!

mesh-ads-marketing-webfejlesztes

Arculat, design, grafika

Logó, színek, grafikai elemek, betűtípus, képi világ, arculati szabályok és sok más.

Tovább olvasom

Kezdjük az elején! A brandépítés első mérföldköve a mindent megalapozó és a márkát megfelelően összefogó arculat. Ide tartozik: a logó, a színek, a grafikai elemek, a betűtípus, a képi világ, az arculati szabályok és sok más, ami márkánként eltérő lehet.

Mindenkinek az a célja, hogy a saját brandjét könnyen felismerjék, ehhez azonban szükség van bizonyos szabályok betartására. Mi segítünk ezeknek a kialakításában, függetlenül attól, hogy még az elején tartasz, vagy ha úgy érezzük a jelenlegi koncepció nem elég hatékony céljaid eléréséhez. Minden esetben ragaszkodunk hozzá, hogy csatornánként egységesen ugyanazokkal az arculati elemekkel történjen a kommunikáció, legyen szó egy posztról, egy emailről, egy hirdetésről vagy esetleg egy nyomdai anyagról.

Az arculat kialakítása, tehát egy megkerülhetetlen első lépés a sikeres márkaépítéshez, hiszen később a folyamat során erre fog épülni a többi elem, mint például a website, a névjegyek, a hirdetések és a social tartalmak.

Hogy a te márkádnak pontosan, milyen nélkülözhetetlen arculati elemekre van szüksége, megtudhatod egy konzultáció során.

Ha elakadtál, vagy bármilyen kérdésed van, bátran lépj velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén.

mesh-ads-marketing-webfejlesztes

Marketing stratégia & tanácsadás

Miután átbeszéltük a legfőbb célokat elkészítjük a stratégiát, amit a visszajelzések alapján a végletekig tökéletesítünk.

Tovább olvasom

Ezt a szolgáltatásunkat akkor szoktuk ajánlani, ha úgy érzed egy ponton elakadtál, vagy nem jönnek az eredmények. Ne aggódj segítünk ezen átlendülni, sőt lehetőséged van rész feladatokat, vagy akár a teljes marketinged ki szervezni hozzánk. Ennek a csomagnak a legnagyobb előnye, hogy levesszük a válladról a márkád folyamatos kommunikációjának terhét, ezzel neked rengeteg fáradságot, időt és akár pénzt is spórolva.Ezt a szolgáltatásunkat akkor szoktuk ajánlani, ha úgy érzed egy ponton elakadtál, vagy nem jönnek az eredmények. Ne aggódj segítünk ezen átlendülni, sőt lehetőséged van rész feladatokat, vagy akár a teljes marketinged ki szervezni hozzánk. Ennek a csomagnak a legnagyobb előnye, hogy levesszük a válladról a márkád folyamatos kommunikációjának terhét, ezzel neked rengeteg fáradságot, időt és akár pénzt is spórolva.
Először átbeszéljük együtt a stratégiát, megtervezzük különböző csatornákra (nem csak online!) a következő hónapokat, és utána indulhat is a kommunikáció. 
Direkt nem szeretnénk mindent felsorolni, viszont fontos, hogy el tudd helyezni, körülbelül mire is számíthatsz, ha ezt a szolgáltatásunkat választod: 
• szövegírás és hírlevél menedzsment, • Facebook, Instagram, Linkedin oldalak üzemeltetése,• Facebook, Instagram, Google Ads online kampánymenedzsment, • folyamatos márkaépítés • és még sok más. 
Mindezt megelőzi az első konzultáció, ahol egy kávé mellett átbeszéljük a legfontosabb lépéseket.
Kérdésed van? Keress minket elérhetőségeink egyikén! 🙂
Röviden: Néhány tippre van csak szükséged, vagy kiszerveznéd a teljes marketinged? Nálunk erre is van lehetőség!:)

mesh-ads-marketing-webfejlesztes

Szövegírás

A siker titka: egy ütős vizuális anyag és egy jól megírt szöveg. Na jó ennél egy kicsit több!

Tovább olvasom

Biztos vagyok benne, hogy te is unod már az erőszakos telemarketingeseket vagy az irreleváns napi 10 db e-mailt, ami valahogy átjutott a szűrőkön és egy ajánlatot próbálnak benne rád sózni.

Nem vagy vele egyedül, a nem megfelelő marketing kiégeti a potenciális ügyfeleket! Egy nap több száz vagy akár több ezer reklámmal is találkozhatunk. (ez nem elírás! 🙂 )

Éppen ezért évről évre fontosabb az, hogy valódi értéket állítsunk elő, és ennek az egyik kulcsszereplője a tartalommarketing. A feladata, hogy a célcsoportod számára valóban hasznos, érdekes tartalmakat tegyél közzé, felkeltsd a potenciális vásárlóid érdeklődését.

A megfelelő grafikák, kreatívok mellett, mindenképpen szükség van tartalomírásra is, amit rengeteg helyen bevethetsz, ha csak online felületekben gondolkozol: a hírlevelek, blogok, weboldalak szövegei mellett ott vannak a social média folyamatosan bővülő felületei.

Azt javasoljuk lépj egy szintet marketingeddel és szerezz új vendégeket érdekes, modern, profi tartalommarketing megoldásokkal!

mesh-ads-marketing-webfejlesztes

Közösségi média

Túl sok a lehetőség és nem tudod egyáltalán hol érdemes jelen lenned? Segítünk!

Tovább olvasom

 

Az gondoljuk, az ma már nem kérdés, mennyire nélkülözhetetlen a legtöbbünk számára a social média a hétköznapokban.

Rengetegen használjuk a Facebookot, az Instagramot, a Snapchatet, nem beszélve az idén nagyon népszerűvé vált Tik-tok-ról.

Éppen, ezért érdemes bevonni a márkaépítés és kommunikáció során is, óriási lehetőség a kisebb cégek, vállalkozások számára egyaránt.

A többi médiumhoz képest, a social média nagyon kedvező áron, kétirányú csatornát biztosít a márka és az érdeklődők között. Ez kiemelten fontos, hiszen rengeteg információt és visszajelzést kaphatunk és közvetlenebb kapcsolatot alakíthatunk ki vásárlóinkkal.

Folyamatos, hatékony lehet a kommunikációnk és a megfelelő módszerekkel, könnyedén átirányíthatjuk a Facebook, vagy Instagram forgalmat az adott márka weboldalára.

A legtöbb esetben nem szoktunk megállni a tartalomgyártásnál, azt gondoljuk érdemes megfelelően beállított hirdetésekkel kiegészíteni a posztokat.

Természetesen rengeteg tudnánk még mesélni a lehetőségekről, ha már ezt olvasod, mi már örülünk hiszen biztosan kíváncsi vagy az ötleteinkre. Érdeklődj elérhetőségeink egyikén és 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot!

 

mesh-ads-marketing-webfejlesztes

Weboldal készítés

A vállalkozás sikerét hihetetlen mértékben tudja befolyásolni egy jól működő weboldal.

Tovább olvasom

Szükséged lenne weboldalra vagy akár webshopra? Nem csoda, hisz megváltoztak a vásárlási szokások, az új vásárlók, ügyfelek zöme online érkezik, ebből senki sem szeretne kimaradni. Esetleg már van honlapod, de nem vagy vele megelégedve? Semmi gond, kitalálunk rá egy működő koncepciót, amit megvalósítva pénzt kereshetsz közvetlen vagy közvetett módon a weblapoddal.  A legtöbb esetben WordPress alapon készítjük el, mivel a felhasználóbarát admin felülete lehetővé teszi, hogy a honlap tulajdonos tudja kezelni minimális tudással és tapasztalattal. Ha mégis úgy éreznénk szükséges,  javasolni fogjuk weboldal karbantartási szolgáltatásunkat is,  mivel egy-egy rossz módosítással nagyobb kárt lehet okozni az oldalon. Hogyan kezdjük el a közös munkát? Érdeklődj elérhetőségeink egyikén!

mesh-ads-marketing-webfejlesztes

Márka bevezetése & erősítése

Az egyik legizgalmasabb feladat egy új termékkel, szolgáltatással a piacra lépni.

Tovább olvasom

Egy új márka bevezetése mindig, kihívásokkal teli, izgalmas feladat, pont ezért szeretjük annyira.

Lehet, már van kész logód, vagy akár arculatod, de eddig még tudatosan nem foglalkoztál a márkád építésével.
Esetleg teljesen az elejéről szeretnéd kezdeni, az sem probléma, együtt megtaláljuk számodra a legjobb megoldást.

Előbb azonban kanyarodjunk egy kicsit vissza, hogy mit értünk márka (brand) alatt.

Az Amerikai Marketing Szövetség így határozta meg: a márka egy név, kifejezés, jel, szimbólum, dizájn vagy ezek kombinációja.

Feladata, hogy termék vagy szolgáltatás könnyedén azonosítható, megkülönböztethető legyen a piacon jelenlevő többi szereplőtől.

A márkához, hogy csak néhány dolgot említsünk: hozzá tartozik az arculat (logó, szlogen, betűtípus, színek stb.), valamint minden olyan elem, amit az érintettek (így a vásárlók is), gondolnak a termékről vagy szolgáltatásról.

Megfelelő márkaépítés és tudatos stratégia után, pedig komoly érzelmekkel kötődhetnek a vásárlók az adott brandhez.

A márkaépítés tehát minden esetben, egy jól összehangolt és tudatos folyamat kell, hogy legyen, ami hosszútávon hozza meg a várt sikereket.

 

mesh-ads-marketing-webfejlesztes

Online kampánykezelés

Ránk bízhatod online kampányaidat, ezzel pénz mellett rengeteg időt is spórolhatsz!

Tovább olvasom

A legtöbb piacon elengedhetetlen az online jelenlét, még ha elsőként feltétlenül nem is gondolnál rá.

Tegyük fel már elérhető a weboldalad vagy esetleg Facebookon, Instán jelen vagy, de valójában nem érkeznek egyik csatornádra sem potenciális vásárlók, hiszen még nem irányítottál egyik helyre sem forgalmat.

A legtöbb esetben éppen ezért nem szoktunk megállni a tartalomgyártásnál, azt gondoljuk érdemes megfelelően beállított hirdetésekkel kiegészíteni a posztokat.

A hirdetések és így az online kampánykezelés egy kimondottan összetett folyamat, sok múlik a beállításokon, a minőségen, az időzítésen is, és természetesen a hirdetéseknek tökéletesen kell illeszkednie a már korábban kialakított marketing stratégiához.

Ha nem szeretnéd a saját pénzed és időd kockáztatni rosszul beállított hirdetésekre, helyette a sikerre és a jó eredményekre szavazol, szervezd ki hozzánk online kampányaidat!

Mit tartalmaz a csomag? (itt sem fogunk mindent felsorolni)
• Hirdetési stratégia kialakítása
• Kampányterv készítése az előzetesen egyeztetett célok alapján
• Facebook hirdetési fiók, Google Ads fiók beállítása
• Igény esetén Facebook/Instagram kreatív elkészítése
• Google Ads esetén kulcsszó kutatás

Felkészültél, jöhetnek az új ügyfelek?:)

Fotózás & retusálás

Unod már, hogy stock fotókból kell dolgoznod. Valami egyedit, különlegeset szeretnél?

Tovább olvasom

Egy jó kép többet ér minden szónál 🙂

A munkatársakról, a termékekről, szolgáltatásokról készült képek naprakészen tartása elengedhetetlen az eredményes piaci szerepléshez.

Egy megfelelően elkészített, valóban minőségi kép, bizalmat ébreszt, méltán reprezentálja a céged, valamint stratégiai előnyt jelent a konkurenciával szemben.

Profi alvállalkozókkal dolgozunk együtt, így legyen szó különböző típusú portré – vagy termék fotózásról, biztosan elégedett leszel a végeredménnyel!

Ha érdekel milyen egy valóban jó hangulatú fotózás, ne habozz érdeklődj elérhetőségeink egyikén!

Neked Miben segíthetünk?

Scroll to Top